Bölümümüz Kırklareli Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nü Ziyaret Etti

BÖLÜMÜMÜZ KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Bölümümüz Öğretim Üyeleri, 12 Ocak 2024 Cuma günü Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’ne ziyaret gerçekleştirdi ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile görüştü. Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Erol TÜRKEŞ ve Kırklareli Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU ile Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Suzan ÖZTÜRK YILMAZ ve beraberinde Prof. Dr. Serap COŞANSU AKDEMİR, Prof. Dr. Omca DEMİRKOL, Doç. Dr. Serpil ÖZTÜRK MUTİ, Doç. Dr. Oktay YEMİŞ, Doç. Dr. Ayşe AVCI, Dr. Öğr. Üyesi İnci CERİT ve Arş Gör. Dr. Elif SEZER hocalarımız Rektörlük makamında düzenlenen görüşmede yer aldı.
Ziyaretin devamında Kırklareli Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri tarafından Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Gıda İhtisaslaşma Pilot Tesisi gezdirildikten sonra yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verildi.