Ana Sayfa
Bölüm
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Dış Bağlantılar
Müdek
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Komisyonlar
Araştırma
Araştırma Projeleri
Laboratuvar Cihazları
Laboratuvarlar
Laboratuvar Güvenliği
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi Laboratuvarı
Özel Gıda Analizleri ve Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Aktif Karbon Üretim Laboratuvarı
Ürün Geliştirme Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Laboratuvarı
Gıda Biyoteknolojisi Laboratuvarı
Gıda Mikrobiyolojisi Araştırma Laboratuvarı
Analizler ve Hizmet Alım Fiyatları
Öğrenci
Aday Öğrenci Sayfası
Umde
Genel Bilgiler
Formlar
Başvuru Adımları
Erasmus
Farabi
Staj
İş Sağlığı ve Güvenliği
Bilgi Dökümanı
İsg Eğitim Videosu
İsg Çevrimiçi Eğitim ve Sınav Bilgi Dö
İsg Online Mazeret Sınavı
Bitirme Tezi Yazım Esasları
Poster Hazırlama Esasları
Gruplama Robotu
Uluslararası
Toplumsal Katkı
Sürdürülebilirlik
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
İletişim
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
EN
Ara
Bölüm
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Dış Bağlantılar
Müdek
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Komisyonlar
Araştırma
Araştırma Projeleri
Laboratuvar Cihazları
Laboratuvarlar
Laboratuvar Güvenliği
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi Laboratuvarı
Özel Gıda Analizleri ve Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Aktif Karbon Üretim Laboratuvarı
Ürün Geliştirme Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Laboratuvarı
Gıda Biyoteknolojisi Laboratuvarı
Gıda Mikrobiyolojisi Araştırma Laboratuvarı
Analizler ve Hizmet Alım Fiyatları
Öğrenci
Aday Öğrenci Sayfası
Umde
Genel Bilgiler
Formlar
Başvuru Adımları
Erasmus
Farabi
Staj
İş Sağlığı ve Güvenliği
Bilgi Dökümanı
İsg Eğitim Videosu
İsg Çevrimiçi Eğitim ve Sınav Bilgi Dö
İsg Online Mazeret Sınavı
Bitirme Tezi Yazım Esasları
Poster Hazırlama Esasları
Gruplama Robotu
Uluslararası
Toplumsal Katkı
Sürdürülebilirlik
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
İletişim
Ana Sayfa
Laboratuvarlar
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Laboratuvarlar
Laboratuvar Güvenliği
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi Laboratuvarı
Özel Gıda Analizleri ve Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Aktif Karbon Üretim Laboratuvarı
Ürün Geliştirme Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Laboratuvarı
Gıda Biyoteknolojisi Laboratuvarı
Gıda Mikrobiyolojisi Araştırma Laboratuvarı
Genel Bilgiler
Mikrobiyolojik çalışmalar
Yapılan Analizler
Antimikrobiyal aktivite testleri
Mikroorganizma yoğunluğunu belirleme
Cihazlar
Çalkalamalı inkübatör
Sterilizatör
Mikro insineratör
Türbidimetre
Derin dondurucu (-80°C)
Fotoğraflar