Ana Sayfa
Bölüm
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Dış Bağlantılar
Müdek
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Komisyonlar
Araştırma
Araştırma Projeleri
Laboratuvar Cihazları
Laboratuvarlar
Laboratuvar Güvenliği
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi Laboratuvarı
Özel Gıda Analizleri ve Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Aktif Karbon Üretim Laboratuvarı
Ürün Geliştirme Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Laboratuvarı
Gıda Biyoteknolojisi Laboratuvarı
Gıda Mikrobiyolojisi Araştırma Laboratuvarı
Analizler ve Hizmet Alım Fiyatları
Öğrenci
Aday Öğrenci Sayfası
Umde
Genel Bilgiler
Formlar
Başvuru Adımları
Erasmus
Farabi
Staj
İş Sağlığı ve Güvenliği
Bilgi Dökümanı
İsg Eğitim Videosu
İsg Çevrimiçi Eğitim ve Sınav Bilgi Dö
İsg Online Mazeret Sınavı
Bitirme Tezi Yazım Esasları
Poster Hazırlama Esasları
Gruplama Robotu
Uluslararası
Toplumsal Katkı
Sürdürülebilirlik
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
İletişim
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
EN
Ara
Bölüm
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Eğitim Amaçları
Dış Bağlantılar
Müdek
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Komisyonlar
Araştırma
Araştırma Projeleri
Laboratuvar Cihazları
Laboratuvarlar
Laboratuvar Güvenliği
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi Laboratuvarı
Özel Gıda Analizleri ve Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Aktif Karbon Üretim Laboratuvarı
Ürün Geliştirme Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Laboratuvarı
Gıda Biyoteknolojisi Laboratuvarı
Gıda Mikrobiyolojisi Araştırma Laboratuvarı
Analizler ve Hizmet Alım Fiyatları
Öğrenci
Aday Öğrenci Sayfası
Umde
Genel Bilgiler
Formlar
Başvuru Adımları
Erasmus
Farabi
Staj
İş Sağlığı ve Güvenliği
Bilgi Dökümanı
İsg Eğitim Videosu
İsg Çevrimiçi Eğitim ve Sınav Bilgi Dö
İsg Online Mazeret Sınavı
Bitirme Tezi Yazım Esasları
Poster Hazırlama Esasları
Gruplama Robotu
Uluslararası
Toplumsal Katkı
Sürdürülebilirlik
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
İletişim
Ana Sayfa
Eğitim
Onaylı Lisans Ders İçerikleri
Eğitim
Onaylı Lisans Ders İçerikleri
Onaylı ders içeriklerine ait dosyalar aşağıdaki yer almaktadır:
Dosyalar
AKISKANLAR_MEKANIGI.pdf
ANALITIK_KIMYA.pdf
ATATURK_ILKELERI_VE_INKILAP_TARIHI.pdf
BESLENME_ILKELERI.pdf
BITIRME_CALISMASI.pdf
DIFERANSIYEL_DENKLEMLER.pdf
DUYUSAL_ANALIZ.pdf
EKONOMI.pdf
ENSTRUMALTAL_ANALIZ.pdf
ENZIMOLOJI.pdf
ET_VE_ET_URUNLERI_TEKNOLOJISI.pdf
FERMANTASYON_TEKNOLOJISI.pdf
FIRINCILIK_URUNLERI_TEKNOLOJISI.pdf
FIZIK_II.pdf
FONKSIYONEL_GIDALAR.pdf
GENEL_MIKROBIYOLOJI.pdf
GIDA_AMBALAJLAMA_VE_DEPOLAMA.pdf
GIDA_ANALIZLERI.pdf
GIDA_BIYOTEKNOLOJISI.pdf
GIDA_ENDUSTRISINDE_ATIK_VE_YAN_URUNLER.pdf
GIDA_GUVENLIGI.pdf
GIDA_ISLEM_MAKINALARI.pdf
GIDA_ISLEMEDE_YENI_TEKNOLOJILER.pdf
GIDA_KALITE_KONTROL_VE_MEVZUATI.pdf
GIDA_KATKI_MADDELERI.pdf
GIDA_KAYNAKLI_HASTALIKLAR_VE_TOKSIKOLOJI.pdf
GIDA_KIMYASI_VE_BIYOKIMYASI.pdf
GIDA_MIKROBIYOLOJISI.pdf
GIDA_MUHENDISLIGI_TASARIMI.pdf
GIDA_MUHENDISLIGINDE_ENDUSTRIYEL_UYGULAMALAR__SEKTOR_DERSI_.pdf
GIDA_MUHENDISLIGINDE_TEMEL_ISLEMLER.pdf
GIDA_MUHENDISLIGINE_GIRIS.pdf
GIDA_PAZARLAMA.pdf
GIDALARIN_SOGUKTA_MUHAFAZASI.pdf
GIRISIMCILIK_VE_PROJE_YONETIMI.pdf
INGILIZCE.pdf
ISI_VE_KUTLE_AKTARIMI.pdf
ISLETME_SANITASYONU.pdf
KIMYA.pdf
KUTLE_VE_ENERJI_DENKLIKLERI.pdf
LABORATUVAR_UYGULAMALARINDA_AKREDITASYON.pdf
LINEER_CEBIR.pdf
MATEMATIK_I.pdf
MATEMATIK_II.pdf
MEYVE_SUYU_ISLEME_TEKNOLOJISI.pdf
MEYVE_VE_SEBZE_ISLEME_TEKNOLOJI.pdf
MIKROBIYAL_KALITE_KONTROL.pdf
MUHENDISLIK_DENEYIMI_EGITIMI-1.pdf
MUHENDISLIK_DENEYIMI_EGITIMI-2.pdf
MUHENDISLIK_DENEYIMI_UYGULAMASI.pdf
MUHENDISLIKTE_BILGISAYAR_UYGULAMALARI.pdf
OLASILIK_VE_ISTATISTIK.pdf
ORGANIK_KIMYA.pdf
OZEL_GIDALAR_TEKNOLOJISI.pdf
PROSES_KONTROL.pdf
STAJ_I.pdf
STAJ_II.pdf
SU_URUNLERI_TEKNOLOJISI.pdf
SUT_URUNLERINDE_KALITE_KONTROL.pdf
SUT_VE_SUT_URUNLERI_TEKNOLOJISI.pdf
TAHIL_VE_TAHIL_ISLEME_TEKNOLOJISI.pdf
TEMEL_GENETIK.pdf
TEPKIME_KINETIGI.pdf
TERMODINAMIK.pdf
TOPLU_BESLENME_SISTEMLERI.pdf
TURK_DILI1.pdf
YEMEKLIK_YAG_TEKNOLOJISI.pdf